Wednesday, January 14, 2009

.::TAG dari Puan Madihays{ida}::.

Tag ne datangnya dari puan madihays{ida}..
sekarang baru sempat nak menjawab..
jom kita saksikan tag apa yg diberikan oleh puan madihays{ida}..jeng..jeng..jeng

~Link to your tagger and post these rules on your blog:
~Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
~Tag 7 people at the end of your post.
~Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog..

1.pink&coklat
klu beli baju mesti banyak kaler coklat and kaler pink plak kaler kegemaran saya tuk si kecil..

2.shopping
ne plak kegemaran saya klu suami dan adik saya dah gaji..tempat pilihan mesti la Plaza Angsana..pantang tgk baju dak2 kecik yang comey2 mesti nak beli..

3.kuat makan
kalau masa anak dara mmg xla kuat makan sgt tp bila dah kawen n anak menyusu mmg btambah-tambah selera makan..badan pon macam di pam-pam..hehehe

4.kuat tido
ne pon kalau kurang tido la..biasa la kalu ada anak kecik kena la layan karenah dia..
kadang2 mata dia tahan sampai kul 1-2 pagi..zzzzzzzzzzz

5.suka citer korea
walaupon dvd tu dah bayak kali saya tengok..

6.suka baby
baby comey sgt..rasa cam nak cubit2 jew pipi dia..biasanya anak sendiri la teruk jadi mangsa..hahaha

7.tak sukakan keganasan
sedih bila tgk mangsa2 keganasan..x kira la kat mana2 pon..

waaaaaaaaa siap pon..tag ne saya nak kongsikan kepada 7 sahabat saya..klu yang x kena nak jwb pon leh..hehehe

1.cik saiko
2.cik yumici
3.cik zana
4.cik ujie
5.cik cerry berry
6.cik echa
7.cik ochie

selamat menjawab tag!!







Tag ne datangnya dari puan madihays{ida}..
sekarang baru sempat nak menjawab..
jom kita saksikan tag apa yg diberikan oleh puan madihays{ida}..jeng..jeng..jeng

~Link to your tagger and post these rules on your blog:
~Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
~Tag 7 people at the end of your post.
~Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog..

1.pink&coklat
klu beli baju mesti banyak kaler coklat and kaler pink plak kaler kegemaran saya tuk si kecil..

2.shopping
ne plak kegemaran saya klu suami dan adik saya dah gaji..tempat pilihan mesti la Plaza Angsana..pantang tgk baju dak2 kecik yang comey2 mesti nak beli..

3.kuat makan
kalau masa anak dara mmg xla kuat makan sgt tp bila dah kawen n anak menyusu mmg btambah-tambah selera makan..badan pon macam di pam-pam..hehehe

4.kuat tido
ne pon kalau kurang tido la..biasa la kalu ada anak kecik kena la layan karenah dia..
kadang2 mata dia tahan sampai kul 1-2 pagi..zzzzzzzzzzz

5.suka citer korea
walaupon dvd tu dah bayak kali saya tengok..

6.suka baby
baby comey sgt..rasa cam nak cubit2 jew pipi dia..biasanya anak sendiri la teruk jadi mangsa..hahaha

7.tak sukakan keganasan
sedih bila tgk mangsa2 keganasan..x kira la kat mana2 pon..

waaaaaaaaa siap pon..tag ne saya nak kongsikan kepada 7 sahabat saya..klu yang x kena nak jwb pon leh..hehehe

1.cik saiko
2.cik yumici
3.cik zana
4.cik ujie
5.cik cerry berry
6.cik echa
7.cik ochie

selamat menjawab tag!!







6 komen²:

~ceRRy beRRy~ said...

eh2..
x aci!!!
akak l0m jwb tag ifa..
w0ooo...
nk kene r0tan ngan cikgu kecik nih!!!
hehehehe...

eida~fatiha said...

to cik cerry berry

ner ada x aci..
nnt akak jwb la..
hehehe

MaDihays{Ida} said...

alamak ber Puan plak dia..
segan nyer, prangai bukan snonoh sgt nak per-puan-puan nie..

wah, kita geng la.. saya pun ske tgok citer korea.. pnah tgok citer yg wife dia ketua gangster tu tak.. sgt lawak n touching..

eida~fatiha said...

to madihays{ida}

xpe la..
kita pon puan gak..
hihihi

a'ah mmg suka sgt..
saya tgk versi china klu x silap..

~ochie~ (^_^)v said...

Salam.. waaaaaaaaaaa.. kak eidafatiha ni... ingat gak kat ochie erk.. heheh makasey sis...
nanti ochie buat erk... makasey sesangat kak..
take k.. n love u..

eida~fatiha said...

to ochie

salam dik..
sama2 dik..
suka kew jwb tag??
hehehe
take care n love u too..