Friday, March 27, 2009

.::[♥]gelap gelita[♥]::.




Sekarang ini heboh tentang pemanasan global dan khabarnya suhu dunia berada pada tahap paling tinggi semenjak 2005 lagi dan ia tidak pernah turun semenjak itu.
oleh itu aku ingin mengajak pembaca, pengunjung blog dan semua rakyat Malaysia menyokong projek Earth Hour yang akan di adakan pada 28 Mac 2009 bermula dari jam 8.30 malam hingga 9.30 malam. sama2 la kita 'menggelap gelita' kan rumah kita..





Sekarang ini heboh tentang pemanasan global dan khabarnya suhu dunia berada pada tahap paling tinggi semenjak 2005 lagi dan ia tidak pernah turun semenjak itu.
oleh itu aku ingin mengajak pembaca, pengunjung blog dan semua rakyat Malaysia menyokong projek Earth Hour yang akan di adakan pada 28 Mac 2009 bermula dari jam 8.30 malam hingga 9.30 malam. sama2 la kita 'menggelap gelita' kan rumah kita..


4 komen²:

anak laut said...

suatu kempen yg patut disertai oleh semua..tp hari ni TNB kata diaorg tak nak ikut kempen tu.. ( takut rugi lah...1 jam henti RM 8.2 juta TNB rugi.)

Lidah Boye said...

sokong earth hour!!!

zety said...

tapi giant x sokong kempen ni.pensyarah sebelah rumah sy pn xsetuju,sebab xde kesan kalau just tutup lampu untuk sejam..tu kat die..

ira82 said...

salam ida...lama x dengar khabar berita erk...sehat ke?? dah ade tande2 nak dapat 'baby' baru ke blum?? hihihi...hopefully sumer nyer sehat keys...