Sunday, March 01, 2009

.::[♥]wedding my cousin[♥]::.



Hujung minggu ne destinasiku kali ini adalah menghadiri majlis
perkahwinan sepupuku di keck seng,masai..
sebelum sampai kami sempat lagi jalan2 ditepi laut Kg Sungai Latuh..

time ne aku ngah sibuk melayan fatiha yang suka sangat tengok air..
pantang jew nampak air mula la dia sibuk sebut ayer..ayer..(dlm bahasa pelat)
macam2 aksi aku kat sini tapi aku tak dapat nak tunjukkan semua..
(hihihi..tak sesuai!!)

ne la gambar sepupuku yang telah siap di touch up..
tunggu masa nak di sandingkan jew..
nampak gebu kan?tp memang gebu pon..hihihi

sebelum pengantin disandingkan aku,tiha dan adikku sempat lagi berposing
sementara menunggu pengantin disandingkan..
masa pengantin sampai hujan plak turun dengan lebatnya tp tak sempat
plak nak snap gambo pengantin lelaki dalam hujan..

sempat lagi aku dan anakku posing masa dalam perjalanan balik kulai..
walaupon keletihan kami tetap memberikan pose yg menarik..
tengok jew la pose fatiha tu..
sengih memanjang jew..padahal dia lah yang paling banyak buat hal..
letih ayah dan ibu melayannya..




Hujung minggu ne destinasiku kali ini adalah menghadiri majlis
perkahwinan sepupuku di keck seng,masai..
sebelum sampai kami sempat lagi jalan2 ditepi laut Kg Sungai Latuh..

time ne aku ngah sibuk melayan fatiha yang suka sangat tengok air..
pantang jew nampak air mula la dia sibuk sebut ayer..ayer..(dlm bahasa pelat)
macam2 aksi aku kat sini tapi aku tak dapat nak tunjukkan semua..
(hihihi..tak sesuai!!)

ne la gambar sepupuku yang telah siap di touch up..
tunggu masa nak di sandingkan jew..
nampak gebu kan?tp memang gebu pon..hihihi

sebelum pengantin disandingkan aku,tiha dan adikku sempat lagi berposing
sementara menunggu pengantin disandingkan..
masa pengantin sampai hujan plak turun dengan lebatnya tp tak sempat
plak nak snap gambo pengantin lelaki dalam hujan..

sempat lagi aku dan anakku posing masa dalam perjalanan balik kulai..
walaupon keletihan kami tetap memberikan pose yg menarik..
tengok jew la pose fatiha tu..
sengih memanjang jew..padahal dia lah yang paling banyak buat hal..
letih ayah dan ibu melayannya..


2 komen²:

Misz_zana85 said...

waa.blog yg telah mengalami perubahan..chantix!nge~

sirNik said...

blog yang sangat menarik..masih demam lagi ker?