Wednesday, April 22, 2009

.::[♥]TAG dr cik rieyn,cik lieya dan encik aduka[♥]::.



Assalamualaikum wbt..ari ne nak jwb tag dari cik rieyn,cik lieya dan
encik aduka..
firstly,nak jwb tag dr cik rieyn dan cik lieya..
sebenarnya tag ne dah penah saya jwb dulu tp xpe la
apa salahnya klu jwb lg..


1st, download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com

okey selesai..

1.Do you think you're hot?

x terasa hot lg dah..(dah jd mak org)

2.Upload your fave picture of you?



3.Why do you like that picture?

sbb suka la!!hehehe time ne dia tembam sgt..skang dia dah kuyus muyus cam ayah dia..hehehe

4.When the last time you ate pizza?

pizza??klu x silap aku last aku mkn pizza masa kat umah mertua..masa tu adik ipo yg belanja..

5.The last song you listen to?

lagu dari jinbara tp tajuknya x pasti plak.. (bru je dgr pg td di sinar FM)

6. What are you doing right now besides this?

main2 ngan anak sambil layan korean movie kat mysoju..

7.What name you prefer beside yours?

eidafatiha..(eida tu namaku, fatiha nama anakku)

8.8 People to tag

cik ian

cik wulan

cik reen

cik comel

cik shidah

cik yumici

cik ajula

puan ira

(kepada sesiapa yg dah menjawab tag ne,dah xyah jwb lg..dan kepada yg belom lg,takde paksaan tuk menjawabnya..hihihi)

9.Who is number one?

adik saya

10. Number three is having relationship with?

yea..knl kat dlm blog ne..best kwn ngan dia..

11. How about no.4?
namanya comel..dak ne comel spt namanya gak..

12. Who is no.2?

cik wulan..ne la kwn saya sejak dr myspace spai la ke blogger..

13. Others No 5, 6, 7 & 8?
5.cik shidah ne saya knl masa zanan sekolah lg..sama baya ngan adik saya..
6.cik yumici ne tunang org tau..cun giler orgnya..
7.cik ajula plak saya knl dr adik saya..dia ne cikgu tau.."selamat pagi cikgu!!"
8.puan ira pon saya knl dr myspace..dulu rajin gak sms ngan dia,skang ne saya dah xde no phone dia..

okey la dah selesai..

**************************************************************

Tag yang ke dua datangnya dr encik aduka..ada dpt award skali tp kena jwb ngan soklan plak..terima kasih ya!!meh la saya cuba jwb..


Peraturan nak jawab tag ni ialah;

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda..
okey dah selesai copy ya!!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda..
award ne saya dpt dari encik aduka..saya knl dia ne dr blog ne gak..dia ne byk bg award kat saya..terima kasih sekali lg yea..ne link dia

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
1.suka pink&coklat
klu beli baju mesti banyak kaler coklat and kaler pink plak kaler kegemaran saya tuk si kecil..

2.suka shopping
ne plak kegemaran saya klu suami dan adik saya dah gaji..tempat pilihan mesti la Plaza Angsana..pantang tgk baju dak2 kecik yang comey2 mesti nak beli..

3.kuat makan
kalau masa anak dara mmg xla kuat makan sgt tp bila dah kawen n anak menyusu mmg btambah-tambah selera makan..badan pon macam di pam-pam..hehehe

4.kuat tido
ne pon kalau kurang tido la..biasa la kalu ada anak kecik kena la layan karenah dia..
kadang2 mata dia tahan sampai kul 1-2 pagi..zzzzzzzzzzz

5.suka citer korea
walaupon dvd tu dah bayak kali saya tengok..

6.suka baby
baby comey sgt..rasa cam nak cubit2 jew pipi dia..biasanya anak sendiri la teruk jadi mangsa..hahaha

7.yg lain lom difikirkan lg..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..
sesiapa saja yg nak..amik la yea..xyah segan2..dialu-alukan

hoyeeeeee!! dah siap pon..





Assalamualaikum wbt..ari ne nak jwb tag dari cik rieyn,cik lieya dan
encik aduka..
firstly,nak jwb tag dr cik rieyn dan cik lieya..
sebenarnya tag ne dah penah saya jwb dulu tp xpe la
apa salahnya klu jwb lg..


1st, download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com

okey selesai..

1.Do you think you're hot?

x terasa hot lg dah..(dah jd mak org)

2.Upload your fave picture of you?



3.Why do you like that picture?

sbb suka la!!hehehe time ne dia tembam sgt..skang dia dah kuyus muyus cam ayah dia..hehehe

4.When the last time you ate pizza?

pizza??klu x silap aku last aku mkn pizza masa kat umah mertua..masa tu adik ipo yg belanja..

5.The last song you listen to?

lagu dari jinbara tp tajuknya x pasti plak.. (bru je dgr pg td di sinar FM)

6. What are you doing right now besides this?

main2 ngan anak sambil layan korean movie kat mysoju..

7.What name you prefer beside yours?

eidafatiha..(eida tu namaku, fatiha nama anakku)

8.8 People to tag

cik ian

cik wulan

cik reen

cik comel

cik shidah

cik yumici

cik ajula

puan ira

(kepada sesiapa yg dah menjawab tag ne,dah xyah jwb lg..dan kepada yg belom lg,takde paksaan tuk menjawabnya..hihihi)

9.Who is number one?

adik saya

10. Number three is having relationship with?

yea..knl kat dlm blog ne..best kwn ngan dia..

11. How about no.4?
namanya comel..dak ne comel spt namanya gak..

12. Who is no.2?

cik wulan..ne la kwn saya sejak dr myspace spai la ke blogger..

13. Others No 5, 6, 7 & 8?
5.cik shidah ne saya knl masa zanan sekolah lg..sama baya ngan adik saya..
6.cik yumici ne tunang org tau..cun giler orgnya..
7.cik ajula plak saya knl dr adik saya..dia ne cikgu tau.."selamat pagi cikgu!!"
8.puan ira pon saya knl dr myspace..dulu rajin gak sms ngan dia,skang ne saya dah xde no phone dia..

okey la dah selesai..

**************************************************************

Tag yang ke dua datangnya dr encik aduka..ada dpt award skali tp kena jwb ngan soklan plak..terima kasih ya!!meh la saya cuba jwb..


Peraturan nak jawab tag ni ialah;

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda..
okey dah selesai copy ya!!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda..
award ne saya dpt dari encik aduka..saya knl dia ne dr blog ne gak..dia ne byk bg award kat saya..terima kasih sekali lg yea..ne link dia

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
1.suka pink&coklat
klu beli baju mesti banyak kaler coklat and kaler pink plak kaler kegemaran saya tuk si kecil..

2.suka shopping
ne plak kegemaran saya klu suami dan adik saya dah gaji..tempat pilihan mesti la Plaza Angsana..pantang tgk baju dak2 kecik yang comey2 mesti nak beli..

3.kuat makan
kalau masa anak dara mmg xla kuat makan sgt tp bila dah kawen n anak menyusu mmg btambah-tambah selera makan..badan pon macam di pam-pam..hehehe

4.kuat tido
ne pon kalau kurang tido la..biasa la kalu ada anak kecik kena la layan karenah dia..
kadang2 mata dia tahan sampai kul 1-2 pagi..zzzzzzzzzzz

5.suka citer korea
walaupon dvd tu dah bayak kali saya tengok..

6.suka baby
baby comey sgt..rasa cam nak cubit2 jew pipi dia..biasanya anak sendiri la teruk jadi mangsa..hahaha

7.yg lain lom difikirkan lg..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..
sesiapa saja yg nak..amik la yea..xyah segan2..dialu-alukan

hoyeeeeee!! dah siap pon..



3 komen²:

yginsaf.com said...

rajinnyerr jwb tag tewww..

lieya shayunk said...

wah...akk berjaya jwb ketiga2 tag...
akk hebat lah...heeee....

ira82 said...

wah....rupenyer diriku ditag bersama2 si anak dare...hehehe...

same lah ida...no ida pun dah ilang...hp dah 2 kali ilang...amik no balik jew...contact sumer dah ilang