Friday, April 17, 2009

.::[♥]yahuuu dapat award[♥]::.




Assalamualaikum wbt..hepi sgt sbb dpt award..rasanya dah lama x dapat
award..hihihi
thanks diucapkan kepada cik yumici and encik aduka
sebab sudi berkongsi award ne..



:: RULES ::

** Copy image di atas
** Tulis sebarang komen mengenai pemberiannya
** Beri kpd mana2 bloggers yg kamu suka (unlimited)


#################################
Award yg kat atas ne pemberian dari cik yumici..blogger star..
cik yumici ne saya kenal dalam blog..cun orangnya..
walaupon x penah jumpa..dia ne dah tunang tau!!
so yg ada hati nak ngurat tu baik lupakan jew la..hihihi

award ne saya nak kongsi ngan sume member2 blog saya..
so jangan lupa amik tau!!





Award yg ne plak dari encik aduka..
thanks banyak2 yea kerana sudi menghargai saya..
saya juga ingin berkongsi award ne kepada sume yg sudi menjadi
follower saya..jangan segan silu tuk menempek di blog anda yea..
sayang kalian sume..




Assalamualaikum wbt..hepi sgt sbb dpt award..rasanya dah lama x dapat
award..hihihi
thanks diucapkan kepada cik yumici and encik aduka
sebab sudi berkongsi award ne..



:: RULES ::

** Copy image di atas
** Tulis sebarang komen mengenai pemberiannya
** Beri kpd mana2 bloggers yg kamu suka (unlimited)


#################################
Award yg kat atas ne pemberian dari cik yumici..blogger star..
cik yumici ne saya kenal dalam blog..cun orangnya..
walaupon x penah jumpa..dia ne dah tunang tau!!
so yg ada hati nak ngurat tu baik lupakan jew la..hihihi

award ne saya nak kongsi ngan sume member2 blog saya..
so jangan lupa amik tau!!





Award yg ne plak dari encik aduka..
thanks banyak2 yea kerana sudi menghargai saya..
saya juga ingin berkongsi award ne kepada sume yg sudi menjadi
follower saya..jangan segan silu tuk menempek di blog anda yea..
sayang kalian sume..

7 komen²:

Ochie~(^_^)v~ said...

salam ziarah kak eida...
whuawawa.. cantiknya award ni..
ochie hargai sangat2.. terima kaish tau..

p/s dua2 ni ke runtuk ochie.. kikiki

@LiYaNNuaR said...

thanks ye... nice award... :D

ReEn said...

terima qaseh puan!
pasti akn ditepek nnti.ngee~

AiE bAhRi said...

salam kak..
tq..aie dtg amik ni..hehehe

~Ery~ said...

byk nyer award..
nk pilih mana satu ek...
but thank for this award..
sgt menghargainya....
thx so much...

IEYNA said...

opsss cute ke ieyna ni...hehehhe

thankz kak..... :)

eida~fatiha said...

ur welcome to my all pren..