Friday, November 13, 2009

::♥_Nurse datang umah_♥::


Assalamualaikum semua..
Kelam kabut dibuatnya masa nurse datang umah tadi..
Maklum la tengah masak..
Terpaksa tinggalkan jap dan suh adik tengok2kan..
Anak plak kat bilik air ngah gosok gigi..
Tu la rutin aku pagi2..
Mesti masak cepat2..



Berbalik pada cerita nurse datang td,
Alhamdulillah kandungan aku x mengalami apa2 masaalah..
Tekanan darah aku pon ok..
Kandunganku dah masuk 31 minggu lebih..
Nurse jugak sentiasa mengingatkan aku supaya mengira pergerakan anak..
Makan makanan yang seimbang dan jgn lupa makan vitamin yang diberikan..



Rasa-rasa baby aku girl ke boy??

Assalamualaikum semua..
Kelam kabut dibuatnya masa nurse datang umah tadi..
Maklum la tengah masak..
Terpaksa tinggalkan jap dan suh adik tengok2kan..
Anak plak kat bilik air ngah gosok gigi..
Tu la rutin aku pagi2..
Mesti masak cepat2..



Berbalik pada cerita nurse datang td,
Alhamdulillah kandungan aku x mengalami apa2 masaalah..
Tekanan darah aku pon ok..
Kandunganku dah masuk 31 minggu lebih..
Nurse jugak sentiasa mengingatkan aku supaya mengira pergerakan anak..
Makan makanan yang seimbang dan jgn lupa makan vitamin yang diberikan..



Rasa-rasa baby aku girl ke boy??

2 komen²:

majin said...

nk rase cner ha???~ngee

pusat said...

tekanan darah ok... heheh
kandungan gula dalam darah pulak?