Wednesday, April 14, 2010

_::buai umah atok::_

Assalamualaikum semua..
Aku mmg htr anak2 aku check up kat klinik desa berdekatan ngan umah mertua..
Kat sana sng ckit sebabnya suami aku xyah penat2 nak amik cuti..
Bapak mertua aku leh hantar..
Klinik tu xde la jauh sgt..Dalam kg tu gak..
Dari kliik lg anak aku meragam nak tido..
Aku plan mmg xnak bwk buai sbb nak ajar dia tido bawah lak tp x berjaya..
Lagipon bukannya lama sgt kat umah mertua..
Ptg ahad bertolak dr umah ari senin ptg bru blk umah aku sndri
sbb ptg tu nak amik mykid adam yg dah siap..
Nak berangkut byk2 leceh..
Balik jew dr klinik aku terus menyusukan secara baring..
Langsung dia xnak menyusu..
Last2 bapak mertua aku uatkan buai segera..Terkepit anak aku dbuatnya..
hahaha xpe la..
Janji adam dpt tido jap pon jadilah..







Aikkk dlm tido pon sempat senyum dik yea..suka la tu!!

Assalamualaikum semua..
Aku mmg htr anak2 aku check up kat klinik desa berdekatan ngan umah mertua..
Kat sana sng ckit sebabnya suami aku xyah penat2 nak amik cuti..
Bapak mertua aku leh hantar..
Klinik tu xde la jauh sgt..Dalam kg tu gak..
Dari kliik lg anak aku meragam nak tido..
Aku plan mmg xnak bwk buai sbb nak ajar dia tido bawah lak tp x berjaya..
Lagipon bukannya lama sgt kat umah mertua..
Ptg ahad bertolak dr umah ari senin ptg bru blk umah aku sndri
sbb ptg tu nak amik mykid adam yg dah siap..
Nak berangkut byk2 leceh..
Balik jew dr klinik aku terus menyusukan secara baring..
Langsung dia xnak menyusu..
Last2 bapak mertua aku uatkan buai segera..Terkepit anak aku dbuatnya..
hahaha xpe la..
Janji adam dpt tido jap pon jadilah..







Aikkk dlm tido pon sempat senyum dik yea..suka la tu!!

2 komen²:

Mama Hanim said...

best la adam tido dlm buai tu.. hehe..

blog url maswani tu dh x valid.. ini link baru saya. sila update jika sudi..tq..

Miss ... said...

ekeke
susah klu dah biasa tido buai nih
mmg kena bwk buai