Saturday, May 22, 2010

_::takde keje::_

Assalamualaikum semua..Rasanya dah lama aku tak update blog..Bukan apa cuma takde story jew nak dingomelkan disini..Balik2 pon citer pasal anak2..Maklum la 24 jam aku dok umah saja..Tak kemana2 cuma klu balik kg or hubby ajak jalan2 baru la banyak story..So jangan jemu la yek jalan2 blog aku ne..

Ne sebenarnya nak story pasal anak gadis aku sorg tu!Dulu dia suka berposing tapi bila dah besar ckit dah malas nak posing2 comel gitu!Kalau nak amik gambo dia mulalah dia buat2 x reti jek..Penat nak suruh posing betul2..

Kebetulan masa tu dia main2 mangkuk,aku apa lg amik la gambo dia..Tengok jew la apa reaksi dia..Tu pon aku soh tul2 kalau tak entah jadi apa entah..






Assalamualaikum semua..Rasanya dah lama aku tak update blog..Bukan apa cuma takde story jew nak dingomelkan disini..Balik2 pon citer pasal anak2..Maklum la 24 jam aku dok umah saja..Tak kemana2 cuma klu balik kg or hubby ajak jalan2 baru la banyak story..So jangan jemu la yek jalan2 blog aku ne..

Ne sebenarnya nak story pasal anak gadis aku sorg tu!Dulu dia suka berposing tapi bila dah besar ckit dah malas nak posing2 comel gitu!Kalau nak amik gambo dia mulalah dia buat2 x reti jek..Penat nak suruh posing betul2..

Kebetulan masa tu dia main2 mangkuk,aku apa lg amik la gambo dia..Tengok jew la apa reaksi dia..Tu pon aku soh tul2 kalau tak entah jadi apa entah..






3 komen²:

sirna said...

ala comelnya dia mangkuk pun jd topi ek...=)

Miss ... said...

ekeke comel2 hehe

Mummy Dasy said...

alolo malu2 plak.. mangkuk pun wat main hek, bdak2 sama jek toys dbeli xnak main yg bukan2 wat main ccam DAneen gak..