Wednesday, February 18, 2009

[♥].::TAG dr cik zana::.[♥]

kali ne saya dapat tag lagi dari cik zanariah atau panggilan manjernya cik zana..dia ne kan, asyik bagi akak tag jew..geram tul la..waaaaaaaaa tak suka..tak suka..maaf la cik zana yea, akak gurau jew..tuk menghangatkan ari ne yang sudah memang hangat..hihihi.apa2 pon lagu kat blog adik memang best(bodek jap)hihihi
ne la tag yang diberi..layannnnnnnnn

5 things i would do if i were a millionaire :
*nak bawak satu keluarga menunaikan haji di MEKAH
*nak tolong suami settlekan bayo duit umah..
*nak tolong rakyat2 yang susah(cam wakil rakyat la pulak)hihihi
*nak g korea tuk bertemu ngan artis2 korea..terutama sekali pelakon2 my girl(leh kew)
*nak buka perniagaan sendiri..(nak bukak perniagaan pew yerk?..rasa2nya..)

5 bad habits :
*kuat makan..(bila time lapo la)
*kuat tido..(bila time ngantuk)
*kuat merajuk..(tp xde sape pon nak pujuk..pujuk diri sendiri la jawabnya)
*suka cium pipi anak banyak2..(sampai naik lemas dia dibuatnya..)hihhih
*malas lipat kain..ada bertimbun-timbun dlm bilik tu..(sama la ngan puan madihays)hihihi

5 things i hate doing :
*kemas umah setelah disepahkan leh dak fatiha..
*basuh bilik air..(selalu husband yang buat)
*bangun pagi
*
*

5 things i will never do :
*membunuh orang..(seram jew bunyi)
*mengumpat orang lain..
*
*
*

5 favourite toys/things :
*laptop..kalu xde laptop tak mungkin saya leh on9 blog..
*peti sejuk..leh simpan brg2 tuk nak dimasak..
*mesin basuh..klu xde mmg tak larat nak basuh pki tangan..
*dapur gas..ne lagi penting..tak berasp la dapur kalau xde benda ne..
*handset..ne pon pentig gak..leh sms dan call sesiapa saja..

5 people i choose to do this :
xnak tag sapa2..klu sapa2 nak jwb tag ne pon leh gak..

yang x siap tu x tau bila nak jawab..nnt senang2 saya jawab ok..

kali ne saya dapat tag lagi dari cik zanariah atau panggilan manjernya cik zana..dia ne kan, asyik bagi akak tag jew..geram tul la..waaaaaaaaa tak suka..tak suka..maaf la cik zana yea, akak gurau jew..tuk menghangatkan ari ne yang sudah memang hangat..hihihi.apa2 pon lagu kat blog adik memang best(bodek jap)hihihi
ne la tag yang diberi..layannnnnnnnn

5 things i would do if i were a millionaire :
*nak bawak satu keluarga menunaikan haji di MEKAH
*nak tolong suami settlekan bayo duit umah..
*nak tolong rakyat2 yang susah(cam wakil rakyat la pulak)hihihi
*nak g korea tuk bertemu ngan artis2 korea..terutama sekali pelakon2 my girl(leh kew)
*nak buka perniagaan sendiri..(nak bukak perniagaan pew yerk?..rasa2nya..)

5 bad habits :
*kuat makan..(bila time lapo la)
*kuat tido..(bila time ngantuk)
*kuat merajuk..(tp xde sape pon nak pujuk..pujuk diri sendiri la jawabnya)
*suka cium pipi anak banyak2..(sampai naik lemas dia dibuatnya..)hihhih
*malas lipat kain..ada bertimbun-timbun dlm bilik tu..(sama la ngan puan madihays)hihihi

5 things i hate doing :
*kemas umah setelah disepahkan leh dak fatiha..
*basuh bilik air..(selalu husband yang buat)
*bangun pagi
*
*

5 things i will never do :
*membunuh orang..(seram jew bunyi)
*mengumpat orang lain..
*
*
*

5 favourite toys/things :
*laptop..kalu xde laptop tak mungkin saya leh on9 blog..
*peti sejuk..leh simpan brg2 tuk nak dimasak..
*mesin basuh..klu xde mmg tak larat nak basuh pki tangan..
*dapur gas..ne lagi penting..tak berasp la dapur kalau xde benda ne..
*handset..ne pon pentig gak..leh sms dan call sesiapa saja..

5 people i choose to do this :
xnak tag sapa2..klu sapa2 nak jwb tag ne pon leh gak..

yang x siap tu x tau bila nak jawab..nnt senang2 saya jawab ok..

1 komen²:

Misz_zana85 said...

oo..ngumpat..baru nak tag, xjadik la..esok plak :p