Monday, February 16, 2009

.::[♥]TAG mekap dr @LiYaNNuaR[♥]::.

tag kali ne datangnya dr @LiYaNNuaR..tag kali ne menyentuh bab alat2 mekap..saya ne kuang arif sikit pasal mekap2 ne..janji mekap yang simple ok la..


1. Copy paste gambo ats nih n tepek kat blog uowls..
2. Snap gamba koleksi makeup yg anda ade especially lipstick, gloss, eyeshadow n mascara
3. Elaborate each of them. hehe...
4. nyatakan set makeup pe yg anda ign miliki pas ni
5. Tag seme kwn perempuan anda [ p/s kwn laki pon bleh kalo die pki makeup.kalo nk tyg makeup bini die pon leh gak.hihi..]

1. pic yang pertama tu krim safi (selamat dan suci) yang selalu saya gunakan..tak kira la kat umah kew atau g jalan2..
2. pic yang kedua pulak bedak compact keluaran johnsons..kaler young white-beige
3. pic ketiga pulak lip gloss (lip ice-mentholatum) yang sentiasa mewarnai bibir saya..tak pasti plak harganya berapa sebab saya mintak dari adik saya..hihihi
4. yang keempat pulak mascara yang boleh melintikkan bulu mata saya yang memang dah lentik.. (perasan jap) hihih..keluaran dari silky girl..

alat2 ne la yang selalu saya gunakan kalau nak kuar g jalan2..yang simple dan senang didapati..
setakat ne saya xde keinginan nak beli alat2 mekap yang lain..cukup la ngan apa yang ada..

pasne saya nak past tag ne kat kawan2 pompuan saya yang lain pulak..

1.cik ian
2.cik saiko
3.cik zana
4.cik cerry berry
5.cik ynaa

ok la ne jew kot..kalau rasa2 yang lain nak jawab pon leh gak..amik la..jangan segan dan malu k..
kepada yang terkena tu jangan lupa jawab yea..luv u all



tag kali ne datangnya dr @LiYaNNuaR..tag kali ne menyentuh bab alat2 mekap..saya ne kuang arif sikit pasal mekap2 ne..janji mekap yang simple ok la..


1. Copy paste gambo ats nih n tepek kat blog uowls..
2. Snap gamba koleksi makeup yg anda ade especially lipstick, gloss, eyeshadow n mascara
3. Elaborate each of them. hehe...
4. nyatakan set makeup pe yg anda ign miliki pas ni
5. Tag seme kwn perempuan anda [ p/s kwn laki pon bleh kalo die pki makeup.kalo nk tyg makeup bini die pon leh gak.hihi..]

1. pic yang pertama tu krim safi (selamat dan suci) yang selalu saya gunakan..tak kira la kat umah kew atau g jalan2..
2. pic yang kedua pulak bedak compact keluaran johnsons..kaler young white-beige
3. pic ketiga pulak lip gloss (lip ice-mentholatum) yang sentiasa mewarnai bibir saya..tak pasti plak harganya berapa sebab saya mintak dari adik saya..hihihi
4. yang keempat pulak mascara yang boleh melintikkan bulu mata saya yang memang dah lentik.. (perasan jap) hihih..keluaran dari silky girl..

alat2 ne la yang selalu saya gunakan kalau nak kuar g jalan2..yang simple dan senang didapati..
setakat ne saya xde keinginan nak beli alat2 mekap yang lain..cukup la ngan apa yang ada..

pasne saya nak past tag ne kat kawan2 pompuan saya yang lain pulak..

1.cik ian
2.cik saiko
3.cik zana
4.cik cerry berry
5.cik ynaa

ok la ne jew kot..kalau rasa2 yang lain nak jawab pon leh gak..amik la..jangan segan dan malu k..
kepada yang terkena tu jangan lupa jawab yea..luv u all



3 komen²:

aH Lian~ said...

tag apekah ini???
leceh ouh!

Misz_zana85 said...

akak nyer tag kena hold dlu sbb xde kamera diketika ini..huu~

~najihah faizah~ said...

huhu...kantoi,, awets mude...
patutla comel macam anaknyer..
:D