Thursday, February 05, 2009

.::penyakit berjangkit::.


Salam semua..buat masa ne saya tak dapat nak update blog..kuang sihat..ne semua gara2 berjangkit ngan asben dan si fatiha mucuk la..so pas ne rasa2 nak pas penyakit berjangkit ne kat cik ian comot..hahahaa..(waaaaaaaa tak tahan tul la bila time kena seseme ne..nak meleleh jew..)

doakan supaya saya cepat2 sembuh ok..kepada sahabat2 blog yg sudi singgah kat blog saya,saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih..nanti bila saya dah sihat,saya akan jenguk blog kalian pulak..

ok la..saya nak pergi merehatkan diri..(sebenarnya nak layan citer taiwan "miss no good" kat mysoju..)hihihi




Salam semua..buat masa ne saya tak dapat nak update blog..kuang sihat..ne semua gara2 berjangkit ngan asben dan si fatiha mucuk la..so pas ne rasa2 nak pas penyakit berjangkit ne kat cik ian comot..hahahaa..(waaaaaaaa tak tahan tul la bila time kena seseme ne..nak meleleh jew..)

doakan supaya saya cepat2 sembuh ok..kepada sahabat2 blog yg sudi singgah kat blog saya,saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih..nanti bila saya dah sihat,saya akan jenguk blog kalian pulak..

ok la..saya nak pergi merehatkan diri..(sebenarnya nak layan citer taiwan "miss no good" kat mysoju..)hihihi



6 komen²:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

take care n makan ubat selalu...

yanie pun selalu layan muvee korea kat mysoju...best!

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

eida~fatiha said...

to yanie putrajaya

thanks cik yanie..

~ceRRy beRRy~ said...

alalala~~~
sume nye x sihat kew??
ciannye akak...
m0ga cpt sembuh & cpt update blog ek..hehehe..
flying kiss t0 fatiha...
muahhhh!!!!
:)

KhairiL's said...

hehe cian yer...

layannn citer korea ag besh...tambah² masa ending
huhu..besh sgt²

UnGu VioLeT said...

salam singgah... nice blog!! ade mse, singgah ke blog mar pulak yer.. tq..

lieya shayunk said...

semoga akk cpt sembuh ye...rajin2 mkn ubat...hehe...