Tuesday, December 15, 2009

_::Check-up dan Dpt anak sedara lg::_


Assalamualaikum semua..
Hari ne g check up lg..
Ne pon bru jew blk terus jew on9..hehe
Penat pon x hilang lg..
Nasib x lama dan x ramai..
Skang aku dah kena g klinik seminggu skali
sebab kandungan aku dah masuk 9 bulan..
Akan datang aku akan berpindah klinik..
Aku akan berpindah balik check kat klinik desa..
Kat sana senang ckit..
Suamiku xyah amik cuti sbb abah dia leh htr.
X jauh sgt kat dlm kg tu jugak..
Hari ne aku dapat berita dr abg longku di kg yg abg ngahku dpt anak
perempuan..
X sempat nak bersalin kat hospital,dah 'terbersalin' dlm kete..
Sonoknya dpt anak buah lg..
Tahniah diucapkan..
Tinggal giliran aku jew..
Takutnya..walaupon dah ada pengalaman tp ttp gak rasa gementar..hehe


Assalamualaikum semua..
Hari ne g check up lg..
Ne pon bru jew blk terus jew on9..hehe
Penat pon x hilang lg..
Nasib x lama dan x ramai..
Skang aku dah kena g klinik seminggu skali
sebab kandungan aku dah masuk 9 bulan..
Akan datang aku akan berpindah klinik..
Aku akan berpindah balik check kat klinik desa..
Kat sana senang ckit..
Suamiku xyah amik cuti sbb abah dia leh htr.
X jauh sgt kat dlm kg tu jugak..
Hari ne aku dapat berita dr abg longku di kg yg abg ngahku dpt anak
perempuan..
X sempat nak bersalin kat hospital,dah 'terbersalin' dlm kete..
Sonoknya dpt anak buah lg..
Tahniah diucapkan..
Tinggal giliran aku jew..
Takutnya..walaupon dah ada pengalaman tp ttp gak rasa gementar..hehe

5 komen²:

Aidi-Safuan said...

wah..beshnyer!

Cik Biol said...

haha tahniah dpt anak buah..wah dah 9 bln..x lama je lagi huk3

Miss Hirose said...

msti beshkan time pegnen..hihi

Yanmie said...

alololo bestnya dpt menambahkan umat..kita nie tak tau lah bila lak nk dpt gegy girl...

eh teringat plak time bersalin dulu..nasib baik sempat masuk wad..tp x sempat nk deliver kt labour room..hhahaha...sabar jelah..

Yatie said...

tahniah.....nnt letak lar pic nyer kat cni yer....